Small World Money Transfer
Small World Financial Services - Finanzas
Small World Money Transfer
Small World Financial Services - Finanzas
Omhoog

Geld versturen in enkele stappen:

Op onze webpagina:

1. Bekijk onze wisselkoersen op de website.

2. Registedreer bÿ Small World.

3. Bevestig de gegevens van de begunstigde.

4. Bevestig de betaling (Ideal of Bank overschrijving) bij onze winkels of agenten

In onze kantoren of bij een agent:

1. Overhandig het geld in een van onze kantoren of bij een van onze agenten.

2. Bevestig de gegevens van de begunstigde

Via ons callcenter:

1. Stort geld op een van onze bankrekeningen, naargelang uw land.

2. Bevestig de gegevens van de begunstigde via ons callcenter:

Het geld is meestal binnen de 24 uur beschikbaar, maar dat hangt af van het land en de gekozen betalingswijze. Neem contact met ons op dan kunnen wij u informeren over alle opties voor de gewenste bestemming.

 

U kunt een verrichting simuleren door ons op te bellen of aan de hand van onze live helpfunctie. Wij hebben ook promoties voor nieuwe klanten, waar u wellicht van kunt profiteren.

Small World werkt met eigen kantoren een een wereldwijd netwerk van 5000 agenten. Klik hierom een vestiging te zoeken.

Wij helpen u graag verder als u een agent zoekt of zelf een agent bent. Contact opnemen.

U kunt hier contact met ons opnemen, dan zoeken wij een agent in uw buurt. U kunt ook een kantoor zoeken, ons callcenter opbellen of online geld versturen.

U kunt zoveel geld versturen als u wilt, op voorwaarde dat u de herkomst van het geld kunt bewijzen.. Vraag ons welke documenten u moet indienen om de herkomst van het geld te bewijzen. U kunt hier contact met & ons opnemen .

Gelieve contact met ons op te nemen als u een transfer wilt annuleren of een terugbetaling wilt aanvragen. Als de transfer reeds betaald is, kunnen wij u helaas niet terugbetalen. Zie de algemene voorwaarden

Als u verkeerde gegevens verstrekt, kan de betaling vertraging oplopen. Neem contact met ons op om de verstrekte gegevens te corrigeren.

Ja, u kunt een geldtransfer doen tussen agentschappen van hetzelfde land. Gebruik de functie "Geld versturen" en selecteer uw land in beide velden om een afhaallocatie te zoeken.

U moet zich eerst en vooral registreren als klant. Meestal hebt u enkel een geldig identiteitsbewijs nodig van het land waar u woont. In sommige gevallen moet u ook specifieke documenten invullen in overeenstemming met de wettelijke voorschriften. Registreren is gratis. Kijk hier hoe u zich kunt registreren.

 

U kunt uw identiteit bewijzen met een paspoort of een identiteitskaart van het land waar u woont. Neem contact met ons op als u een ander type document wilt gebruiken. De geldigheidsduur van de documenten mag niet verstreken zijn.