Small World Money Transfer
Small World Financial Services - Finanzas
Small World Money Transfer
Small World Financial Services - Finanzas
Omhoog

Wie zijn wij

Geschiedenis

Small World FS is de voornaamste Europese leverancier van betrouwbare betaalservices en biedt een veilige, snelle en goedkope manier om wereldwijd geld te versturen en te ontvangen.

Wij vinden dat geld naar het buitenland sturen  eenvoudig, veilig en goedkoop moet zijn.,Ons wereldwijd netwerk biedt heel wat betaalmogelijkheden – van storten op een bankrekening, tot cash geld ophalen en mobiele portemonnees opwaarderen met geld of beltegoed – voor betalingen naar elk land, in elke muntheenheid. Meer nog, dankzij dit netwerk kunnen betalingen binnen de 15 minuten worden geïnd en kunnen bankrekeningen binnen het uur worden gecrediteerd.

Dit zijn enkele betaalmogelijkheden:

Met 450 medewerkers overal ter wereld is Small World FS altijd in uw buurt voor een wereldwijde dienstverlening.

Small World FS werkt met meerdere kanalen, waarbij specialisten in elk land steeds trachten onze klanten zo goed mogelijk te helpen. De producten en services voor particulieren en bedrijven zijn beschikbaar in onze kantoren, via ons netwerk van onafhankelijke agenten, telefonisch, via het internet of via uw mobiele telefoon.

Wij zijn er voor u, waar u ook bent

Het team achter Small World FS omvat verschillende plaatselijke specialisten die er steeds naar streven hun klanten zo goed mogelijk te helpen, door de oplossingen aan te bevelen die het best aansluiten bij hun behoeften.

Lees meer over geldtransfers met Small World in onze Veelgestelde vragen of kijk welke specifieke services wij bieden in uw land..

Visie, opdracht en waarden

Small World FS is de voornaamste Europese leverancier van betrouwbare betaalservices, met een klantenservice die volledig aangepast is aan de plaatselijke markt, met voor elke markt specifieke betaaloplossingen en een wereldwijd netwerk van ruim 200.000 locaties. Wij willen een wereldwijde referentie zijn voor internationale financiële services, met het grootste netwerk van kantoren, agenten en betaalpunten.

Wij willen onze klanten jaar na jaar gespecialiseerde oplossingen blijven bieden, zodat ze goedkoop, efficiënt en veilig geld kunnen overmaken.