Small World Money Transfer
Small World Financial Services - Finanzas
Small World Money Transfer
Small World Financial Services - Finanzas
Omhoog

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe agenten en willen graag van de gelegenheid gebruikmaken om u wat meer te vertellen over onze services.

 

Werk samen met een bedrijf waar miljoenen klanten op vertrouwen voor snelle geldtransfers overal ter wereld.

Waarom zou u agent worden?

Wij bezorgen u alles wat u nodig hebt: ondersteuning, opleiding en materiaal. U betaalt geen opstartkosten en moet geen aandelen kopen. Met ons webgebaseerd IT-platform doet u snel en efficiënt zaken, terwijl ons team voor agentservices steeds klaar staat om uw vragen te beantwoorden en samen met u uw bedrijf te doen groeien.Wij bieden onze agenten competitieve commissies voor elke verrichting en werken met erg aantrekkelijke wisselkoersen, zodat elke klant de weg naar ons merk vindt. Een veilige, betrouwbare naam in de wereldwijde geldtransfersector.

Wij zorgen voor de nodige naambekendheid van Small World en zijn dochtermaatschappijen. Wij voeren het hele jaar door reclamecampagnes op tv, op de radio, in dagbladen en op evenementen. Wij verstrekken u al het nodige promotiemateriaal.

U kunt niet alleen uw inkomsten verhogen met een risicovrije activiteit, u kunt uw klanten ook extra services bieden en nieuwe klanten aantrekken.

Kioskhouders, reisagenten, kruideniers, kapperszaken, cafés en koeriersdiensten: onze partners zijn heel uiteenlopend, maar allemaal even succesvol.

 

 

Meertalige omgeving

Small World heeft een meertalige omgeving en onze medewerkers spreken uw taal!

 

 

Inkomsten verhogen

Het is voor uw bedrijf een eenvoudige manier om meer te verdienen, dankzij de commissies die u krijgt voor elke verrichting.

 

 

Reclame

Wij bezorgen u al het nodige promotiemateriaal om klanten aan te trekken en uw bedrijf uit te breiden.

 

 

Meer klanten

Uw bedrijf zal klanten aantrekken die ons al kennen en in ons vertrouwen stellen.

 

Word agent